Naši radnici


Priroda naših osnovnih djelatnosti davno je oblikovala sustav vrijednosti prema kojem je i danas čovjek naš najveći potencijal, a njegov profesionalni razvoj, sigurnost i zdravlje naši imperativi.

Đuro Đaković Montaža trenutno ima oko 800 zaposlenih. Kako kroz povijest, tako su i danas najzastupljenija zanimanja zavarivač i bravar, a na području upravljanja projektima stručnjaci tehničkih struka, najčešće inženjeri strojarstva.

Neprestanim poboljšanjima te dodatnim aktivnostima i usvajanjem novih standarda na području sigurnosti na radu i zaštite zdravlja, trudimo se našim radnicima osigurati što kvalitetnije uvjete rada.

Opus poslovnih aktivnosti se tijekom godina širio, a s njime je rasla i potreba za kvalitetnim stručnim kadrom. Stoga smo uvijek veliku pažnju pridavali usavršavanju svih profila kadrova pa tako aktualni poslovni planovi predviđaju ulaganje više milijuna kuna upravo u ove svrhe.

Našim radnicima pružamo mogućnost dodatne specijalističke izobrazbe s područja zavarivanja, kontrole kvalitete, a putem stručnih seminara i radionica, dodatno obrazovanje iz raznih područja ekonomije i menadžmenta te informatike i stranih jezika. Isto tako, putem niza internih treninga i obuka, naši zavarivači i bravari stječu znanja i vještine potrebne za rad na najsloženijim projektima.

Stalnim poticanjem dodatne edukacije i usavršavanja kadrova raznih profila te spajanjem iskustava i novih ideja, težimo stvaranju snažnih timova koji su sposobni tuđe proizvode i zamisli pretvoriti u gotove objekte.

Želja nam je ulagati u razvoj mladih ljudi koji su spremni prihvaćati nove izazove i postati dio našeg najvećeg projekta - gradnje budućnosti za generacije koje dolaze.

Prijavite se

Zanima Vas posao u Đuro Đaković Montaži?

Možete nam poslati Vaš kratki životopis na info@ddmontaza.hr

Sa zadovoljstvom ćemo zaprimiti Vaše prijave!

 

Tvrtka

Montažerska tradicija, započeta 1926. godine monta.....

Standardi i tehnologija

Jedan od osnovnih preduvjeta za ispunjenje naše misije je za...

Portfolio usluga

Đuro Đaković Montaža nudi niz usluga na području montaž...

Natječaj za radna mjesta BRAVAR MONTER - ZAVARIVAČ - ELEKTRIČAR

Natječaj za zapošljavanje i popunjavanje radnih mjesta...

© 2016 Đuro Đaković Montaža d.o.o.

  ĐURO ĐAKOVIĆ MONTAŽA

Đuro Đaković Montaža d. o. o. | Ulica 108. brigade ZNG 94 | 35000 Slavonski Brod, Hrvatska | Sudski registar: MBS 050005077 Trgovački sud u Osijeku, Stalna služba u Slavonskom Brodu