Naši radnici


Priroda naših osnovnih djelatnosti davno je oblikovala sustav vrijednosti prema kojem je i danas čovjek naš najveći potencijal, a njegov profesionalni razvoj, sigurnost i zdravlje naši imperativi.

Đuro Đaković Montaža trenutno ima oko 800 zaposlenih. Kako kroz povijest, tako su i danas najzastupljenija zanimanja zavarivač i bravar, a na području upravljanja projektima stručnjaci tehničkih struka, najčešće inženjeri strojarstva.

Neprestanim poboljšanjima te dodatnim aktivnostima i usvajanjem novih standarda na području sigurnosti na radu i zaštite zdravlja, trudimo se našim radnicima osigurati što kvalitetnije uvjete rada.

Opus poslovnih aktivnosti se tijekom godina širio, a s njime je rasla i potreba za kvalitetnim stručnim kadrom. Stoga smo uvijek veliku pažnju pridavali usavršavanju svih profila kadrova pa tako aktualni poslovni planovi predviđaju ulaganje više milijuna kuna upravo u ove svrhe.

Našim radnicima pružamo mogućnost dodatne specijalističke izobrazbe s područja zavarivanja, kontrole kvalitete, a putem stručnih seminara i radionica, dodatno obrazovanje iz raznih područja ekonomije i menadžmenta te informatike i stranih jezika. Isto tako, putem niza internih treninga i obuka, naši zavarivači i bravari stječu znanja i vještine potrebne za rad na najsloženijim projektima.

Stalnim poticanjem dodatne edukacije i usavršavanja kadrova raznih profila te spajanjem iskustava i novih ideja, težimo stvaranju snažnih timova koji su sposobni tuđe proizvode i zamisli pretvoriti u gotove objekte.

Želja nam je ulagati u razvoj mladih ljudi koji su spremni prihvaćati nove izazove i postati dio našeg najvećeg projekta - gradnje budućnosti za generacije koje dolaze.

Prijavite se

Zanima Vas posao u Đuro Đaković Montaži?

Možete nam poslati Vaš kratki životopis na info@ddmontaza.hr

Sa zadovoljstvom ćemo zaprimiti Vaše prijave!

 

Tvrtka

Montažerska tradicija, započeta 1926. godine monta.....

Standardi i tehnologija

Jedan od osnovnih preduvjeta za ispunjenje naše misije je za...

Portfolio usluga

Đuro Đaković Montaža nudi niz usluga na području montaž...

Naši radnici

Priroda naših osnovnih djelatnosti davno je oblikovala susta...

© 2016 Đuro Đaković Montaža d.o.o.

  ĐURO ĐAKOVIĆ MONTAŽA

Đuro Đaković Montaža d. o. o. | Dr. Mile Budaka 1 | 35000 Slavonski Brod, Hrvatska | Sudski registar: MBS 050005077 Trgovački sud u Osijeku, Stalna služba u Slavonskom Brodu