Tvrtka


Montažerska tradicija, započeta 1926. godine montažom našeg prvog mosta, nastavljena je u narednim desetljećima izgradnjom velikog broja mostova, elektrana, petrokemijskih i industrijskih postrojenja u zemlji i inozemstvu i njihovim kasnijim održavanjem ili rekonstrukcijama.

S 90-godišnjom tradicijom na području montaže čeličnih konstrukcija, Đuro Đaković Montaža danas zauzima snažnu tržišnu poziciju kada je riječ o montaži i remontima energetskih, petrokemijskih i industrijskih postrojenja zahvaljujući velikom potencijalu koji proizlazi iz iskustva njezinih radnika na gradilištu, te na području planiranja, organizacije i upravljanja projektima.

Više od polovice svojih usluga tvrtka plasira na tržišta europskih zemalja s ciljem daljnje prilagodbe zahtjevima i potrebama tržišta, te širenja poslovanja u trećim zemljama.


Tvrtka

Montažerska tradicija, započeta 1926. godine monta.....

Standardi i tehnologija

Jedan od osnovnih preduvjeta za ispunjenje naše misije je za...

Portfolio usluga

Đuro Đaković Montaža nudi niz usluga na području montaž...

Naši radnici

Priroda naših osnovnih djelatnosti davno je oblikovala susta...

© 2016 Đuro Đaković Montaža d.o.o.

  ĐURO ĐAKOVIĆ MONTAŽA

Đuro Đaković Montaža d. o. o. | Dr. Mile Budaka 1 | 35000 Slavonski Brod, Hrvatska | Sudski registar: MBS 050005077 Trgovački sud u Osijeku, Stalna služba u Slavonskom Brodu